Brygger: Jan-Andre Nave
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1069
FG: 1010
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 55,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
14000 g Maris Otter
150g Amber Malt
690g Cara Crystal
920g Munich Malt
450g Pale Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
50g Colulumbus v. 60 min
20g Columbus v. 30 min
10g Columbus v. 15 min
25g Amarillo v. 15 min
25g.Nelson S v. 15 min
5g Columbus v. 2 min
30g amarillo v. 2 min
30g Nelson S v. 2 min

Tørrhumlet med 50g Amarillo og 50g Nelson S i en uke.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66grader i  90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001 / Us05
Gjærmengde: 1 rør i 1 liter starter, 20g tørrgjær
Informasjon om gjæring:
1 dunk er gjæret med WLP001, 1 dunk er gjæret med Safale us-05

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. mars 2013
Flasket: 26. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F