Brygger: Jan-Andre Nave Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1069 FG: 1010 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14000 g Maris Otter 150g Amber Malt 690g Cara Crystal 920g Munich Malt 450g Pale Crystal [B]Humle og krydder[/B] 50g Colulumbus v. 60 min 20g Columbus v. 30 min 10g Columbus v. 15 min 25g Amarillo v. 15 min 25g.Nelson S v. 15 min 5g Columbus v. 2 min 30g amarillo v. 2 min 30g Nelson S v. 2 min Tørrhumlet med 50g Amarillo og 50g Nelson S i en uke. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 / Us05 Gjærmengde: 1 rør i 1 liter starter, 20g tørrgjær Informasjon om gjæring: 1 dunk er gjæret med WLP001, 1 dunk er gjæret med Safale us-05 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. mars 2013 Flasket: 26. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F