Brygger: Jens Kjær Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1060 FG: 1008 Mengde vørter: 38,5l Mengde ferdig øl: 35,5l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 33,4 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8690 gram Pale Malt, Maris Otter 350 gram Caramel/Crystal Malt 70EBC 350 gram Melanoiden Malt 350 gram Munich Malt 260 gram Special B Malt 170 gram Wheat Malt 200 gram Sukker [B]Humle og krydder[/B] 50 gram Cascade pellets 5,5% 60min 45 gram Cascade pellets 5,5% 30min 45 gram Cascade pellets 5,5% 15min 40 gram Cascade pellets 5,5% 0min 150 gram Cascade pellets 5,5% tørrhumling 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Whirlfloc klaring 15min 4,5 gram Gjærnæring 15min [B]Meskeinformasjon[/B] 90min 68C Skylle med 34L 76C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Whitelabs WLP002 Gjærmengde: 2 liter slurry Informasjon om gjæring: ca 19c i 2 uker Vasket gjær fra tidligere batch [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Steven Kylland [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. desember 2012 Flasket: 18. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N