Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy OG: 1,079 FG: 1,022 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,78 kg Munich Malt 20L 1,81 kg Maris Otter 0,55 kg Cara-Pils 0,05 kg Special W [B]Humle og krydder[/B] 41,33 gr Bramling Cross (6%AA) @ 60 min 11,81 gr Fuggles (4,5%AA) @ 25 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss @ 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66,7C i 60 min 75,6C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 2 rør starter Informasjon om gjæring: 3 uker @ 18C [B]Kommentarer[/B] Steinbier, kokt med indisk granitt som eneste varmekilde. 20 steiner (Knyttnevestørrelse) ble varmet opp i utendørs ildsted . Disse ble tilsatt en etter en i løpet av 60 minutter, for å holde rullende kok. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2013 Flasket: 26. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N