Brygger: Andreas Pettersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,056
FG: 1,016
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,25%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Pale Ale Malt
2 kg Rug Malt
1 kg Cara Red

[B]Humle og krydder[/B]
15g Citra 60min
20g Mosaic 45min
15g Citra 30min
20g Citra 10min
20g Mosaic 5min
50g Appelsinskall 5min
25g Korianderfrø 5min
20g Mosaic 2min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 80min på 68 grader. Skyldte 3 ganger med vann på 80 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 California
Gjærmengde: Flytende, fra rør
Informasjon om gjæring:
I stue på ca. 20-22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. januar 2015
Flasket: 8. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N