Brygger: Andreas Pettersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,056 FG: 1,016 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,25% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Pale Ale Malt 2 kg Rug Malt 1 kg Cara Red [B]Humle og krydder[/B] 15g Citra 60min 20g Mosaic 45min 15g Citra 30min 20g Citra 10min 20g Mosaic 5min 50g Appelsinskall 5min 25g Korianderfrø 5min 20g Mosaic 2min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 80min på 68 grader. Skyldte 3 ganger med vann på 80 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California Gjærmengde: Flytende, fra rør Informasjon om gjæring: I stue på ca. 20-22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2015 Flasket: 8. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N