Brygger: Sigurd Hannaas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1054 FG: 1005 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,6 kg Castle Pilsner 3,2 kg Flaket hvete 0,4 kg Havregryn [B]Humle og krydder[/B] Koketid: 90 min. 60 min: 20 g East Kent Goldings 7,4% 5 min: 5 g East Kent Goldings 7,4% 5 min: 40 g pomeransskall (ferskt, frosset) 5 min: 20 g korianderfrø 5 min: 2 g kamilleblomst [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering med kalsiumklorid og kalsiumsulfat. Tilsatt 0,5 tablett Protafloc og 0,5 ts. gjærnæring 15 min. før kokestopp. [B]Meskeinformasjon[/B] Full-volum BIAB. 36,5 L vann. 90 minutter ved 69 C. 10 minutter ved 76 C. Posen skvist for å hente ut mest mulig. 34 L til kok. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP556 Gjærmengde: 1,5 dl slurry Informasjon om gjæring: Tilsatt 1 L O2. Pitch ved 19 C. Økt til 21 C over 2 dager. Gjæret ut ved 21 C i løpet av 10 dager før cold crash. [B]Kommentarer[/B] Ølet er brygget som en kraftig wit, men gjæret med saisongjær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2014 Flasket: 21. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F