Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1073
FG: 1030
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 14,5l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 58,2
Beregnet farge: 76,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
German Pale Ale
Crystal
German carafa

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnanger 
Willamette 
Hallertrau

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 67 C 120 Min øk så temperatur opp til 75 C på 8 min
Mesking på 75 C 10 Min
Tøm mesk og fyll på nytt Skyllevann på 75 C og mesk på 75 C i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove workhorse
Gjærmengde: Starter 1 liter 10Gr
Informasjon om gjæring:
1 Liter starter av 1 pk tørrgjær 10Gr Mangove Jack Workhorse M10

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2017
Flasket: 27. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N