Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1073 FG: 1030 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 14,5l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 58,2 Beregnet farge: 76,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] German Pale Ale Crystal German carafa [B]Humle og krydder[/B] Tettnanger Willamette Hallertrau [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 67 C 120 Min øk så temperatur opp til 75 C på 8 min Mesking på 75 C 10 Min Tøm mesk og fyll på nytt Skyllevann på 75 C og mesk på 75 C i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove workhorse Gjærmengde: Starter 1 liter 10Gr Informasjon om gjæring: 1 Liter starter av 1 pk tørrgjær 10Gr Mangove Jack Workhorse M10 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2017 Flasket: 27. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N