Brygger: Lars Erik Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1,059
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,5l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 65,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Munich I
Carafa special III
Medium Crystal
Caramunich II
Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Galaxy
Centennial
Galena

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 232 Milliarder
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2016
Flasket: 3. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N