Brygger: Lars Erik Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1,059 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 65,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Munich I Carafa special III Medium Crystal Caramunich II Black Malt [B]Humle og krydder[/B] Galaxy Centennial Galena [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 232 Milliarder Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2016 Flasket: 3. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N