Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6000g Vienna
2550g Munich
2550g Pilsner
600g Melanoidin 40 EBC
300g Melanoidin 70 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
50g Magnum 10,2% @ 60 min
40g Mittelfruh 4% @ 15 min
40g Mittelfruh 4% @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 60 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1000 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 8 grader,
en uke på 9 grader,
øker 1 grad pr dag til 14.
Står på 14 grader i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. oktober 2017
Flasket: 10. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F