Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000g Vienna 2550g Munich 2550g Pilsner 600g Melanoidin 40 EBC 300g Melanoidin 70 EBC [B]Humle og krydder[/B] 50g Magnum 10,2% @ 60 min 40g Mittelfruh 4% @ 15 min 40g Mittelfruh 4% @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 60 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1000 mrd celler Informasjon om gjæring: Pitch på 8 grader, en uke på 9 grader, øker 1 grad pr dag til 14. Står på 14 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. oktober 2017 Flasket: 10. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F