Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1,037
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 3,2%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1816g Lys spraymalt
200g Pale Chocolate
200g Crystal 103 Lovibond
300g Crystal 45 Lovibond

[B]Humle og krydder[/B]
60 min 10g EKG
60 min 15g Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket malten i pose på 68 grader i ca 30 min før jeg hevet tempen til 77 i 10 min og fjernet posen. Satte så til spraymalt o kokte.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: En pakke
Informasjon om gjæring:
2 uker på ca 19/20 Grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. juli 2015
Flasket: 15. august 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F