Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,037 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 3,2% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1816g Lys spraymalt 200g Pale Chocolate 200g Crystal 103 Lovibond 300g Crystal 45 Lovibond [B]Humle og krydder[/B] 60 min 10g EKG 60 min 15g Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket malten i pose på 68 grader i ca 30 min før jeg hevet tempen til 77 i 10 min og fjernet posen. Satte så til spraymalt o kokte. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: En pakke Informasjon om gjæring: 2 uker på ca 19/20 Grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. juli 2015 Flasket: 15. august 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F