Brygger: Brynjar Sandvoll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,066 FG: 1,012 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 25,2 Beregnet farge: 15,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500 gr pils 3000 gr München 300 gr Melanoidin 260 lys spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 12 gr Magnum 12,6% 60 min 41 gr Spalt spalter 5,5 % 20 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66 grder 15 min 78 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 4 dl Informasjon om gjæring: 2. generasjon [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2015 Flasket: 20. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F