Brygger: Brynjar Sandvoll
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,066
FG: 1,012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 25,2
Beregnet farge: 15,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3500 gr pils
3000 gr München
300 gr Melanoidin
260 lys spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
12 gr Magnum 12,6% 60 min
41 gr Spalt spalter 5,5 % 20 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66 grder
15 min 78 grader
15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 4 dl 
Informasjon om gjæring:
2. generasjon

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2015
Flasket: 20. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F