Brygger: Anders Volle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1079 FG: 1019 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 72,0 Beregnet farge: 86 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale 9800g Chocolate 1200 - 400g Crystal 135 - 800g Roasted 1100 - 600g Cara Rye 100 - 400 g Dry Light Extract 1500 g Honningsirup 150g [B]Humle og krydder[/B] Chinook 100g 60 min Chinook 50g 15 min Cascade 50 g 10 min Cascade 50g 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 250g Regia bakekakao Supermoss Yeast nutrition [B]Meskeinformasjon[/B] 63C i 67 minutter 78C i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: 2 rør i starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 19-20 dager [B]Kommentarer[/B] Leveres personlig hvis det er i Oslo. Fant ikke hvor det skulle leveres. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2015 Flasket: 24. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F