Brygger: Anders Volle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1079
FG: 1019
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 72,0
Beregnet farge: 86 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale 9800g
Chocolate 1200 - 400g
Crystal 135 - 800g
Roasted 1100 - 600g
Cara Rye 100 - 400 g
Dry Light Extract 1500 g
Honningsirup 150g

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 100g 60 min
Chinook 50g 15 min
Cascade 50 g 10 min
Cascade 50g 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
250g Regia bakekakao
Supermoss
Yeast nutrition

[B]Meskeinformasjon[/B]
63C i 67 minutter
78C i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp007
Gjærmengde: 2 rør i starter
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19-20 dager

[B]Kommentarer[/B]
Leveres personlig hvis det er i Oslo. Fant ikke hvor det skulle leveres.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2015
Flasket: 24. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F