Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Koriander og salt OG: 1040 FG: 1012 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 3,7% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6kg hvetemalt 5kg pilsmalt 1 syremalt [B]Humle og krydder[/B] 5g Hallertauer Mittelfrüh 20g salt 25g koriander [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62 grader - 30 minutter 72 grader - 30 minutter 76 grader - 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vossakveik+brett B Gjærmengde: 0.5 M/ml/P Informasjon om gjæring: Lactostarter laget av pilsmalt tilsatt 25 liter på 40 grader. Kveik tilsatt 35 liter på 40 grader. Blandet etter to dager, tilsatte brett og satte i romtemperatur, ca 20 grader. [B]Kommentarer[/B] Brett B dyrket fra Orval-flaske. PH på syrnet del var under 3.5 ved blanding, og nådde denne ph-verdi etter gjæring var ferdig. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2016 Flasket: 26. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N