Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,00 kg Weyermann Pilsner 0,50 kg Weyermann Cara-Pils [B]Humle og krydder[/B] 120,00 gm Saaz [3,30 %] (75 min) 60,00 gm Saaz [3,30 %] (45 min) 40,00 gm Saaz [3,30 %] (10 min) [B]Andre ingredienser[/B] 2 spisesjeer 5.2 Stabiliser i mesketanken 2 tsp Irish Moss i koketank 10,0 min før slutt 2 stk Servomyces i koketank 10 min før slutt [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter ved 66C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis S-23 Gjærmengde: 6 pk a 11g Informasjon om gjæring: 15 dager ved 9C. Deretter 3 uker i modningstank før tapping på flasker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2012 Flasket: 5. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N