Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11,00 kg  Weyermann Pilsner                    
0,50 kg    Weyermann Cara-Pils

[B]Humle og krydder[/B]
120,00 gm     Saaz [3,30 %]  (75 min)           
  60,00 gm     Saaz [3,30 %]  (45 min)             
  40,00 gm    Saaz [3,30 %]  (10 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
2 spisesjeer 5.2 Stabiliser i mesketanken  
2 tsp  Irish Moss i koketank 10,0 min før slutt
2 stk  Servomyces i koketank 10 min før slutt

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 minutter ved 66C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis S-23
Gjærmengde: 6 pk a 11g
Informasjon om gjæring:
15 dager ved 9C. Deretter 3 uker i modningstank før tapping på flasker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2012
Flasket: 5. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N