Brygger: Ole Kristian Nylund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1058 FG: 1010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000 g Vienna malt 1700 g Pilsner malt 550 g Melanoidin malt 250 g Carapils 250 g Special B 250 g Flaket mais [B]Humle og krydder[/B] 20 g Styrian Golding (5,1%) - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 15 g eikechips - 11 måneder i secondary [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 min. BIAB [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3763 Gjærmengde: 1 smackpack Informasjon om gjæring: Primary 6 uker ved 20 grader 20 1/2 måned i secondary ved 10-19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2012 Flasket: 14. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N