Brygger: Ole Kristian Nylund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1058
FG: 1010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000 g Vienna malt
1700 g Pilsner malt
550 g Melanoidin malt
250 g Carapils
250 g Special B
250 g Flaket mais

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Styrian Golding (5,1%) - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
15 g eikechips - 11 måneder i secondary

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 min. BIAB

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3763
Gjærmengde: 1 smackpack
Informasjon om gjæring:
Primary 6 uker ved 20 grader
20 1/2 måned i secondary ved 10-19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. november 2012
Flasket: 14. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N