Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1061
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 59,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 g St. Peters Ekstrakt IPA
1300 g DME
500 g Demerera Sugar  
150 g Farin (på flaskene)

[B]Humle og krydder[/B]
Medfølgende pose med Maltodextrin/humleolje ble puttet i.
Dessuten
Citra 11% alpha   30 g   15 minutes 
Simcoe 13% alpha   30 g   15 minutes 
Citra 11% alpha   100 g   dry hopped

[B]Andre ingredienser[/B]
Skall og saft fra 2 appelsiner kokes sammen med humlene. 
Humle kokes 10 l. vann. Kjøles. Ellers følges reglene for settet. 
Kastet gjæren som fulgte med... 
2 ts. Irish Moss og 1/2 ts. gjærnæring.

[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 California Ale
Gjærmengde: Ett rør. Starter 1,5 liter, laget et døgn i forveien.
Informasjon om gjæring:
20 grader 10 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Håper det er kommet kullsyre når dere smaker.  

:-)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mars 2013
Flasket: 1. april 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N