Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1061 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 59,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g St. Peters Ekstrakt IPA 1300 g DME 500 g Demerera Sugar 150 g Farin (på flaskene) [B]Humle og krydder[/B] Medfølgende pose med Maltodextrin/humleolje ble puttet i. Dessuten Citra 11% alpha 30 g 15 minutes Simcoe 13% alpha 30 g 15 minutes Citra 11% alpha 100 g dry hopped [B]Andre ingredienser[/B] Skall og saft fra 2 appelsiner kokes sammen med humlene. Humle kokes 10 l. vann. Kjøles. Ellers følges reglene for settet. Kastet gjæren som fulgte med... 2 ts. Irish Moss og 1/2 ts. gjærnæring. [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California Ale Gjærmengde: Ett rør. Starter 1,5 liter, laget et døgn i forveien. Informasjon om gjæring: 20 grader 10 dager. [B]Kommentarer[/B] Håper det er kommet kullsyre når dere smaker. :-) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mars 2013 Flasket: 1. april 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N