Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,061 FG: 1,017 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,50 kg Maris Otter Pale Malt (Warminster) 0,40 kg Caraamber (Weyermann) 0,40 kg Caramunich 2 (Weyermann) 0,30 kg Amber Malt (Warminster) [B]Humle og krydder[/B] 21 g Palisade (8,0 % AA) - 60 min 40 g Cascade (7,5 % AA) - 15 min 20 g Palisade (8,0 % AA) - 15 min 19 g Amarillo (8,5 % AA) - 0 min 19 g Cascade (7,5 % AA) - Tørrhumle (7 dager) 11 g Palisade (8,0 % AA) - Tørrhumle (7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C i 70 minutter 75°C utmesk (5 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæres på 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] Vannjustering 3,7 gram Gypsum 3,3 gram NaCl [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2015 Flasket: 4. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N