Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,061
FG: 1,017
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,50 kg Maris Otter Pale Malt (Warminster)
0,40 kg Caraamber (Weyermann)
0,40 kg Caramunich 2 (Weyermann)
0,30 kg Amber Malt (Warminster)

[B]Humle og krydder[/B]
21 g Palisade (8,0 % AA) - 60 min
40 g Cascade (7,5 % AA) - 15 min
20 g Palisade (8,0 % AA) - 15 min
19 g Amarillo (8,5 % AA) - 0 min
19 g Cascade (7,5 % AA) - Tørrhumle (7 dager)
11 g Palisade (8,0 % AA) - Tørrhumle (7 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C i 70 minutter
75°C utmesk (5 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 20 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
Vannjustering
3,7 gram Gypsum
3,3 gram NaCl

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2015
Flasket: 4. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N