Brygger: Christian Myhrvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl OG: 60 FG: 18 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter malt Amber malt smoked malt Munich malt Sjokolademalt Muscavadosukker [B]Humle og krydder[/B] Bobek Challenger [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Irish moss Kanel Kardemomme [B]Meskeinformasjon[/B] 70min @ 68 grader utmesk: 15min @ 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 34g Informasjon om gjæring: 14 dager @ 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N