Brygger: Christian Myhrvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl
OG: 60
FG: 18
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter malt
Amber malt
smoked malt
Munich malt
Sjokolademalt
Muscavadosukker

[B]Humle og krydder[/B]
Bobek
Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Irish moss
Kanel
Kardemomme

[B]Meskeinformasjon[/B]
70min @ 68 grader

utmesk:
15min @ 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 34g
Informasjon om gjæring:
14 dager @ 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N