Brygger: Endre Bjorøy Zaal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1066 FG: 1013 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 83,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] MO Pale malt - 4000 g vienna - 2000 g munich - 500 g cara crystal - 500 g crystal malt - 300 g [B]Humle og krydder[/B] chinook 30g 90 min 12.6 alfa cascade 30g 90 min 6.5 alfa chinook 20g 60 12.6 alfa cascade 20g 30min 6.5 a cascade 20g 5 6.5 alfa cascade tørr etter en uke i karr.. 40g 6.5 alfa [B]Andre ingredienser[/B] ph stabilizer 1\2 ts gypsom 4 g super moss 1\2 ts 1 ts gjær næring fra wyeast [B]Meskeinformasjon[/B] 62C i 30 min 66C i 60 min utmesk med 85 C vann [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 001 californian ale Gjærmengde: 1 pakke 2 liter starter Informasjon om gjæring: tilsatt ved 14 C økt til 16 C over natten og i 4 dager ved og på 1018 hevet temp til 19 C for diasetyl rest [B]Kommentarer[/B] sammarbeid mellom richard whitehead og meg selv , [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2013 Flasket: 17. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N