Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,068
FG: 1,012
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,90 kg Maris Otter Pale Malt (Warminster)
0,30 kg Flaket hvete
0,20 kg Cara Clair (Castle Malting)
0,10 kg sukker (vanlig bordsukker)

[B]Humle og krydder[/B]
43 g Chinook (12,4 % AA) - 60 min

50 g Centennial (9,8 % AA) - 10 min
30 g Citra (12,3 % AA) - 10 min

50 g Centennial (9,8 % AA) - 0 min
30 g Citra (12,3 % AA) - 0 min

102 g Simcoe (13,1 % AA) - tørrhumle (7 dager)
39 g Citra (12,3 % AA) - tørrhumle (7 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C i 75 minutter
74 C utmesk (10 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 20 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
0-minutters-humle:
Hop stand (55 C i 40 minutter)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2015
Flasket: 23. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N