Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,068 FG: 1,012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,90 kg Maris Otter Pale Malt (Warminster) 0,30 kg Flaket hvete 0,20 kg Cara Clair (Castle Malting) 0,10 kg sukker (vanlig bordsukker) [B]Humle og krydder[/B] 43 g Chinook (12,4 % AA) - 60 min 50 g Centennial (9,8 % AA) - 10 min 30 g Citra (12,3 % AA) - 10 min 50 g Centennial (9,8 % AA) - 0 min 30 g Citra (12,3 % AA) - 0 min 102 g Simcoe (13,1 % AA) - tørrhumle (7 dager) 39 g Citra (12,3 % AA) - tørrhumle (7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C i 75 minutter 74 C utmesk (10 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæres på 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] 0-minutters-humle: Hop stand (55 C i 40 minutter) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2015 Flasket: 23. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N