Brygger: Kjell Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,060
FG: 1,012
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 11,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Munich Malt
Biscuit Malt
Melanoiden Malt
Farin

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian Goldings
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader Celcius i 60 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 530
Gjærmengde: 220 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
Start gjæring på 19 grader Celcius. Etter tre dager , øk til 25 grader Celcius, der den står i ca. 11 dager til.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2014
Flasket: 7. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N