Brygger: Kjell Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,060 FG: 1,012 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 11,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Munich Malt Biscuit Malt Melanoiden Malt Farin [B]Humle og krydder[/B] Styrian Goldings Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader Celcius i 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 530 Gjærmengde: 220 mrd. celler Informasjon om gjæring: Start gjæring på 19 grader Celcius. Etter tre dager , øk til 25 grader Celcius, der den står i ca. 11 dager til. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2014 Flasket: 7. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N