Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: OG: 129 FG: 30 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 10,5l Alkoholstyrke: 13,0% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.011kg Pilsnermalt 1.26kg Munchnermalt 1 0.56kg Chrystal 120 0.47kg caraffa 1 0,28kg caraffa 2 0,14kg cara bohemian [B]Humle og krydder[/B] 60min 10g amarillo 8.9% 30g citra 11.9% 40min 25g east kent goldings 6% Hallertau mittelfruh 4.6% Hallertau Herzbrukker 4.2% [B]Andre ingredienser[/B] 44g bourboneik flis [B]Meskeinformasjon[/B] 66grader 3h [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 1L starter Informasjon om gjæring: 14grader til OG 58. 21 grader med Wyeast Belgian high gravity yeast til OG 30. Flaskgjær fermentis F-2 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. desember 2013 Flasket: 1. april 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N