Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser: 
OG: 129
FG: 30
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 10,5l
Alkoholstyrke: 13,0%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 79 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.011kg Pilsnermalt
1.26kg Munchnermalt 1
0.56kg Chrystal 120
0.47kg caraffa 1
0,28kg caraffa 2
0,14kg cara bohemian

[B]Humle og krydder[/B]
60min
10g amarillo 8.9%
30g citra 11.9%
40min
25g east kent goldings 6%
Hallertau mittelfruh 4.6%
Hallertau Herzbrukker 4.2%

[B]Andre ingredienser[/B]
44g bourboneik flis

[B]Meskeinformasjon[/B]
66grader 3h

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 1L starter
Informasjon om gjæring:
14grader til OG 58.
21 grader med Wyeast Belgian high gravity yeast til OG 30.
Flaskgjær fermentis F-2

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. desember 2013
Flasket: 1. april 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N