Brygger: Tarjei Skeie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9C Foreign extra stout OG: 1065 FG: 1018 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 74 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 5kg Crystal malt 0.5 kg Chocolate malt 0.25 kg Black patent 0.25 kg [B]Humle og krydder[/B] 80 g williamette 5.5% 60min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s-04 Gjærmengde: hel kake Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2013 Flasket: 1. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F