Brygger: Tarjei Skeie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9C Foreign extra stout
OG: 1065
FG: 1018
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 74 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 5kg
Crystal malt 0.5 kg
Chocolate malt 0.25 kg
Black patent 0.25 kg

[B]Humle og krydder[/B]
80 g williamette 5.5% 60min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s-04
Gjærmengde: hel kake
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2013
Flasket: 1. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F