Brygger: Tor Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 52 FG: 8 Mengde vørter: 130,0l Mengde ferdig øl: 120,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 11000 g Wheat Malt3 EBC 14000 g Flaked Oats4 EBC 1100 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 12.5% alpha 55 g 60 minutes Saaz 2.8% alpha 120 g 10 minutes 60g appelsin 60g mandarin 70g grapefrukt 100g koreander [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Ensteg 66.5 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: whitlabs wit Gjærmengde: 5 liter starter Informasjon om gjæring: 18 dager 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. november 2014 Flasket: 15. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N