Brygger: Tor Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 52
FG: 8
Mengde vørter: 130,0l
Mengde ferdig øl: 120,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3	EBC	 11000	g
Wheat Malt3	EBC	 14000	g
Flaked Oats4	EBC	 1100	g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	12.5%	alpha	 	55	g	 	60	minutes
Saaz	2.8%	alpha	 	120	g	 	10	minutes
60g appelsin

60g mandarin

70g grapefrukt

100g koreander

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Ensteg 66.5 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: whitlabs wit
Gjærmengde: 5 liter starter
Informasjon om gjæring:
18 dager 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. november 2014
Flasket: 15. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N