Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 95,0l Mengde ferdig øl: 90,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt Pale Ale malt Crystal malt Mørk sirup Demerarasukker Farin [B]Humle og krydder[/B] Target bitterhumle Saaz aromahumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min 55 grader 60 min 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 0,5 liter slurry Informasjon om gjæring: 20 dager på 18 grader [B]Kommentarer[/B] Stjørdalsmaltet er egenmaltet baser på lokalt dyrket tiril [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2013 Flasket: 9. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N