Brygger: Roar Sandodden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1070
FG: 1020
Mengde vørter: 95,0l
Mengde ferdig øl: 90,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmalt
Pale Ale malt
Crystal malt
Mørk sirup
Demerarasukker
Farin

[B]Humle og krydder[/B]
Target bitterhumle
Saaz aromahumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min 55 grader
60 min 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 0,5 liter slurry
Informasjon om gjæring:
20 dager på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Stjørdalsmaltet er egenmaltet baser på lokalt dyrket tiril

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. november 2013
Flasket: 9. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N