Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 36,69
Beregnet farge: 14,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,6 kg Maris Otter malt
1,4 kg Munich malt
1    kg Pale malt
0,2 kg Amber malt
o,15 kg Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram Columbus  60 min
17 gram Ahtanum    60  min
15 gram Columbus  15 min
22 gram Ahtanum    15 min
20 gram Columbus    2 min
25 gram Palisade      2 min       40 gram Willamette  8 dager
35 gram Palisade     8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
3 gram Wyeast gjærnæring
1 teskje Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 60 min
72C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bry-97
Gjærmengde: 2 dl slurry
Informasjon om gjæring:
Fra 16-21 grader over 14 dager. Tappet over til sekundær kar før tørrhumling

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2014
Flasket: 8. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N