Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 36,69 Beregnet farge: 14,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,6 kg Maris Otter malt 1,4 kg Munich malt 1 kg Pale malt 0,2 kg Amber malt o,15 kg Carapils [B]Humle og krydder[/B] 10 gram Columbus 60 min 17 gram Ahtanum 60 min 15 gram Columbus 15 min 22 gram Ahtanum 15 min 20 gram Columbus 2 min 25 gram Palisade 2 min 40 gram Willamette 8 dager 35 gram Palisade 8 dager [B]Andre ingredienser[/B] 3 gram Wyeast gjærnæring 1 teskje Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 60 min 72C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bry-97 Gjærmengde: 2 dl slurry Informasjon om gjæring: Fra 16-21 grader over 14 dager. Tappet over til sekundær kar før tørrhumling [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2014 Flasket: 8. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N