Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,052 FG: 1,005 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 58,5 Beregnet farge: 14,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.247 kg Maris Otter Malt (95%) 0.329 kg Caramalt (5%) [B]Humle og krydder[/B] 14.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 14.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 14.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 20 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 14.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 20 Minutes (Boil) (0.5 g/L) 20.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.8 g/L) 20.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.8 g/L) 26.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (1 g/L) 26.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (1 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil) 0,5 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 66 grader 10 min @ 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Primary: 7 days @ 19° C Secondary: 7 days @ 19° C Tertiary: 14 days @ 19° C Age: 14 days @ 10° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2014 Flasket: 27. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N