Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,052
FG: 1,005
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 58,5
Beregnet farge: 14,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.247 kg Maris Otter Malt (95%)
0.329 kg Caramalt (5%)

[B]Humle og krydder[/B]
14.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
14.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
14.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 20 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
14.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 20 Minutes (Boil) (0.5 g/L)
20.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.8 g/L)
20.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.8 g/L)
26.0 g Amarillo Pellet (9.2% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (1 g/L)
26.0 g Simcoe Pellet (13.5% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (1 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
0,5 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 66 grader
10 min @ 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Primary:	7 days @ 19° C
Secondary:	7 days @ 19° C
Tertiary:	14 days @ 19° C
Age:	14 days @ 10° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2014
Flasket: 27. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N