Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,057 FG: 1,006 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9kg pils 1kg vienna 1kg hvete 0.6kg [B]Humle og krydder[/B] 30g perle 60min 50g sorachi 15min 50g kohatu 15 min 50g sorachi 0min 50g kohatu 0 min [B]Andre ingredienser[/B] protaflock 15 min 1ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 55c Innmesk 64c i 60 min 78c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: French saison Gjærmengde: 1200 mill celler Informasjon om gjæring: Pitch på 20c Startet gjæring på 19c Økte til 22c på dag 5 Coldcrash over 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. mai 2015 Flasket: 28. mai 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F