Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,057
FG: 1,006
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9kg pils
1kg vienna
1kg hvete
0.6kg

[B]Humle og krydder[/B]
30g perle 60min
50g sorachi 15min
50g kohatu 15 min
50g sorachi 0min
50g kohatu 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
protaflock 15 min
1ts gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
55c Innmesk 
64c i 60 min
78c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: French saison
Gjærmengde: 1200 mill celler 
Informasjon om gjæring:
Pitch på 20c 
Startet gjæring på 19c
Økte til 22c på dag 5
Coldcrash over 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. mai 2015
Flasket: 28. mai 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F