Brygger: Jostein Sæthre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1050
FG: 1008
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale malt, Munich, hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
herbrucker

ingefær, appelsinskall, sitronskall, korianderfrø, keffir lime, khmer pepper, afrikansk pepper, nepalelisk longpepper, grønn te

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader 30 min, 68 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: belgian abbey 2
Gjærmengde: 100 gram fersk
Informasjon om gjæring:
topphøstet direktepinchet

20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N