Brygger: Jostein Sæthre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: OG: 1050 FG: 1008 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale malt, Munich, hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] herbrucker ingefær, appelsinskall, sitronskall, korianderfrø, keffir lime, khmer pepper, afrikansk pepper, nepalelisk longpepper, grønn te [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader 30 min, 68 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: belgian abbey 2 Gjærmengde: 100 gram fersk Informasjon om gjæring: topphøstet direktepinchet 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N