Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,80 kg Pilsner Malt
1,00 kg Wheat Malt
0,10 kg Cara-Pils

[B]Humle og krydder[/B]
12,5 g Centennial (9,0 % AA) - 60 min
40 g Saaz (3,5 % AA) - 15 min
40 g Saaz (3,5 % AA) - 5 min
20 g Saaz (3,5 % AA) - 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C i 75 minutter
75°C utmesk (10 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs Saison 1 
Gjærmengde: 1 rør 1,5l starter
Informasjon om gjæring:
22 grader i 4 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. november 2013
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N