Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,80 kg Pilsner Malt 1,00 kg Wheat Malt 0,10 kg Cara-Pils [B]Humle og krydder[/B] 12,5 g Centennial (9,0 % AA) - 60 min 40 g Saaz (3,5 % AA) - 15 min 40 g Saaz (3,5 % AA) - 5 min 20 g Saaz (3,5 % AA) - 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C i 75 minutter 75°C utmesk (10 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs Saison 1 Gjærmengde: 1 rør 1,5l starter Informasjon om gjæring: 22 grader i 4 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. november 2013 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N