Brygger: Lars Erik Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,044 FG: 1,007 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Hvetemalt Torrified hvetemalt Munich type 1 [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer Saaz Appelsinskall Koriander [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 40 grader C i 10 min 51 grader C i 15 min 67 grader C i 45 min 78 grader C i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WYEAST 3944 Gjærmengde: 200 milliarder Informasjon om gjæring: 26 dager på 20 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2015 Flasket: 20. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N