Brygger: Lars Erik Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,044
FG: 1,007
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Hvetemalt
Torrified hvetemalt
Munich type 1

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer
Saaz
Appelsinskall
Koriander

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
40 grader C i 10 min
51 grader C i 15 min
67 grader C i 45 min
78 grader C i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WYEAST 3944
Gjærmengde: 200 milliarder
Informasjon om gjæring:
26 dager på 20 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2015
Flasket: 20. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N