Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1051
FG: 1016
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 3700 g  
Flaked Wheat 3 EBC 2000 g  
Munich Malt 12 EBC 350 g  
Flaked Oats 4 EBC 1000 g  
Sauer Malt 3 EBC 200 g

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggle 4.5 % 60 g mash hop
Fuggle 4.5 % 20 g FWH
Fuggle 4.5 % 10 g 5 min
30 gram appelsin,5 min.  
15 g. Koriander, 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Malten: 30 min på 30 grader, 30 min på 50, 30-45 på 67, 15 min på 75. 
Hvede og havre og lidt pilsner malt:  15 min ved 58 og 15 ved 65 og 15 min i kog.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp400 og lacto
Gjærmengde: mr malty
Informasjon om gjæring:
tilsatte 4 liter lactostarter ved start av kogning (syrnet i 3 dage med lactopiller).
 
18 grader i 1 uke. 
20 grader i 2 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F