Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1051 FG: 1016 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3700 g Flaked Wheat 3 EBC 2000 g Munich Malt 12 EBC 350 g Flaked Oats 4 EBC 1000 g Sauer Malt 3 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] Fuggle 4.5 % 60 g mash hop Fuggle 4.5 % 20 g FWH Fuggle 4.5 % 10 g 5 min 30 gram appelsin,5 min. 15 g. Koriander, 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Malten: 30 min på 30 grader, 30 min på 50, 30-45 på 67, 15 min på 75. Hvede og havre og lidt pilsner malt: 15 min ved 58 og 15 ved 65 og 15 min i kog. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp400 og lacto Gjærmengde: mr malty Informasjon om gjæring: tilsatte 4 liter lactostarter ved start av kogning (syrnet i 3 dage med lactopiller). 18 grader i 1 uke. 20 grader i 2 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F