Brygger: Eirik Morland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1056
FG: 1009
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Hvetemalt
Havregryn
Cara pils
Acid malt

[B]Humle og krydder[/B]
Galaxy
Equinox
Mosaic
Denali

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min 48 grader
45 min 62 grader
30 min 66 grader
15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Yeast bay vermont al
Gjærmengde: 2l starter
Informasjon om gjæring:
18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Marius Loktu

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2018
Flasket: 22. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N