Brygger: Eirik Morland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1056 FG: 1009 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Hvetemalt Havregryn Cara pils Acid malt [B]Humle og krydder[/B] Galaxy Equinox Mosaic Denali [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min 48 grader 45 min 62 grader 30 min 66 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Yeast bay vermont al Gjærmengde: 2l starter Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Marius Loktu [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2018 Flasket: 22. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N