Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1062 FG: 1007 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5100 gram Pils malt 240 gram Munich malt 240 gram Wheat malt 60 gram Caramunich 2 500 gram Dememera sukker [B]Humle og krydder[/B] 65 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 60 min 35 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1t @ 67grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 280 bill celler Informasjon om gjæring: tilsatt 1min O2 ved 1L/min før gjæring Startet gjæring ved 20 grader, økt 1 grad per dag til 30 grader (dag 9) Deretter senket tilbake 1 grad per dag til 23 grader (dag 14). [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til vol co2: 2,9 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mai 2012 Flasket: 31. mai 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N