Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1062
FG: 1007
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5100 gram Pils malt
240 gram Munich malt
240 gram Wheat malt
60 gram Caramunich 2
500 gram Dememera sukker

[B]Humle og krydder[/B]
65 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 60 min
35 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1t @ 67grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 280 bill celler
Informasjon om gjæring:
tilsatt 1min O2 ved 1L/min før gjæring
Startet gjæring ved 20 grader, økt 1 grad per dag til 30 grader (dag 9) Deretter senket tilbake 1 grad per dag til 23 grader (dag 14).

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert til vol co2: 2,9

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mai 2012
Flasket: 31. mai 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N