Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1054 FG: 1012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 10110g Munich Malt 560g Cara-pils 560g Melanoiden 140g [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker Hallertau 100 g på 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2308 Munich lager Gjærmengde: 900 mrd celler Informasjon om gjæring: 18 dager på 11 grader 3 dager på 17 grader 3 dager på 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. november 2015 Flasket: 8. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F