Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1054
FG: 1012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 10110g
Munich Malt 560g
Cara-pils 560g
Melanoiden 140g

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucker Hallertau 100 g på 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2308 Munich lager
Gjærmengde: 900 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18 dager på 11 grader
3 dager på 17 grader
3 dager på 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. november 2015
Flasket: 8. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F