Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,087
FG: 1,028
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,6%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munichmalt: 5kg
Palemalt: 1kg
caramunich 0.9kg
Ekstrakt: 1.25kg

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang 64g @ 60min
Tettnang 14g @ 30min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75min @ 67c
15min @ 76c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp833
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
3uker på 10c
1uke 0c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. oktober 2014
Flasket: 27. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F