Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,087 FG: 1,028 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munichmalt: 5kg Palemalt: 1kg caramunich 0.9kg Ekstrakt: 1.25kg [B]Humle og krydder[/B] Tettnang 64g @ 60min Tettnang 14g @ 30min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75min @ 67c 15min @ 76c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp833 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 3uker på 10c 1uke 0c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. oktober 2014 Flasket: 27. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F