Brygger: Andreas Gregor Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,048 FG: 1,014 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,90 kg Pilsner malt 100 g cara lys 180 g cara red [B]Humle og krydder[/B] 25 g Magnum 13,0 % Alpha 24 g Fuggles 4,3 % Alpha Dryhops: 36 g Sryrian golding celeia 1,7 % Alpha 18 g Cascade 7 % Alpha [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meske inn 72 grader 66 grader i 50 min. 72 grader i 15 min. 78 grader i 10 min. Avmesking 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 002 Gjærmengde: 2 Kapsler Informasjon om gjæring: 7 dager på 22 grader hoved gjæring til F.G. Tilsetter dryhops på andre dag av gjæring for 7 dager. Etter hoved gjæring var ferdig setter jeg brygget kald for 7 dager på 2 grader. Tapper brygget deretter over på fat til karbonisering med 5 g/l for 4 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. desember 2014 Flasket: 12. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F