Brygger: Andreas Gregor
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,048
FG: 1,014
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,90 kg Pilsner malt
100 g cara lys
180 g cara red

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Magnum 13,0 % Alpha
24 g Fuggles 4,3 % Alpha

Dryhops: 
36 g Sryrian golding celeia 1,7 % Alpha
18 g Cascade 7 % Alpha

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meske inn 72 grader
66 grader i 50 min.
72 grader i 15 min.
78 grader i 10 min.
Avmesking 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 002
Gjærmengde: 2 Kapsler
Informasjon om gjæring:
7 dager på 22 grader hoved gjæring til F.G.
Tilsetter dryhops på andre dag av gjæring for 7 dager.
Etter hoved gjæring var ferdig setter jeg brygget kald for 7 dager på 2 grader.
Tapper brygget deretter over på fat til karbonisering med 5 g/l for 4 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. desember 2014
Flasket: 12. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F