Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1067 FG: 1010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,5l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4533 g Munich Malt 20 EBC 15 EBC 1983 g Cara Munich 100 EBC 120 EBC 188 g Cane Sugar (light) 20 EBC 1000 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 6.4% alpha 47 g 60 minutes Tettnanger 3.8% alpha 47 g 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] Tilsetter 1 kg. sukker i 2 liter vann 25.12.2013 [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min, skylling 78 gr.. Mye tull under meskingen. Avbrøt på Speidelen og avsluttet i kjøleboksutstyret. Dessverre er det meg det noe feil med, og ikke Speidelen. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2 rør, starter Informasjon om gjæring: 10-12 degrees C for 21 days. [B]Kommentarer[/B] Vannet ut til 7,7 % ved fating/flasking, i forhold til de 25,5 liter i gjæringskaret. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2013 Flasket: 1. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F