Brygger: Øyvind Winding-Stavseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1053 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,2 kg münchner malt 1,2 kg pilsner malt 0,35 kg caramunich I 0,1 kg surmalt [B]Humle og krydder[/B] 15 g Magnum 60 min 32 g H. Mittelfrüh 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 67C Utmesk 78C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret på 10C, rampet opp til 13C Kaldkræsjet i ti dager. [B]Kommentarer[/B] Langtidsmodnet bayer :) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. november 2015 Flasket: 11. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N