Brygger: Øyvind Winding-Stavseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1053
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,2 kg münchner malt
1,2 kg pilsner malt
0,35 kg caramunich I
0,1 kg surmalt

[B]Humle og krydder[/B]
15 g Magnum 60 min
32 g H. Mittelfrüh 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 67C
Utmesk 78C 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10C, rampet opp til 13C
Kaldkræsjet i ti dager.

[B]Kommentarer[/B]
Langtidsmodnet bayer :)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. november 2015
Flasket: 11. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N