Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen,Caramel/Crystal Malt og Munich Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Willamette,Cascade,Vanguard, Hallertauer,Saaz og Saphir

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
47ºC  = 20 Min
57ºC  = 5 Min
69ºC  = 35 Min
77ºC  = 10 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp800
Gjærmengde: 2 + starter
Informasjon om gjæring:
11ºC  = 15 Dager
15ºC  = 4 Dager
2ºC  = 30Dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. oktober 2016
Flasket: 20. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N