Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen,Caramel/Crystal Malt og Munich Malt [B]Humle og krydder[/B] Willamette,Cascade,Vanguard, Hallertauer,Saaz og Saphir [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 47ºC = 20 Min 57ºC = 5 Min 69ºC = 35 Min 77ºC = 10 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp800 Gjærmengde: 2 + starter Informasjon om gjæring: 11ºC = 15 Dager 15ºC = 4 Dager 2ºC = 30Dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. oktober 2016 Flasket: 20. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N