Brygger: Oddvar Demmo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1098
FG: 1020
Mengde vørter: 41,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 85,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale Malt
 Caramel Dark 
 Crystal 150 
 Chocolate (Mout Roost 900) 
Roasted Barley
 Molasses

[B]Humle og krydder[/B]
100 g (33,3%) Challenger (8,4%)  boiled 60 m
150 g (50,0%) Challenger (8,4%) boiled 10 m
50 g (16,7%) East Kent Goldings boiled 5 m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 1,5 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype:  Lallemand 376
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
10 dg. 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2014
Flasket: 28. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N