Brygger: Oddvar Demmo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1098 FG: 1020 Mengde vørter: 41,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 85,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale Malt Caramel Dark Crystal 150 Chocolate (Mout Roost 900) Roasted Barley Molasses [B]Humle og krydder[/B] 100 g (33,3%) Challenger (8,4%) boiled 60 m 150 g (50,0%) Challenger (8,4%) boiled 10 m 50 g (16,7%) East Kent Goldings boiled 5 m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 1,5 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand 376 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 10 dg. 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2014 Flasket: 28. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N