Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,047
FG: 1,001
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 7,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Pilsner
0,9 kg Hvete
0,4 kg Munich 1

[B]Humle og krydder[/B]
11 gram Magnum 60 min
20 gram Mosaic 15 min
20 gram Mosaic 5 min
20 gram Mosaic 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 63 grader
10 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belle Saison
Gjærmengde: 315 billioner celler
Informasjon om gjæring:
18 grader i 2 døgn deretter steget med 1 grad per døgn opp til 28 grader
Coldcrash 2 døgn på 2 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. januar 2016
Flasket: 22. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N