Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,047 FG: 1,001 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 7,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Pilsner 0,9 kg Hvete 0,4 kg Munich 1 [B]Humle og krydder[/B] 11 gram Magnum 60 min 20 gram Mosaic 15 min 20 gram Mosaic 5 min 20 gram Mosaic 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 63 grader 10 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belle Saison Gjærmengde: 315 billioner celler Informasjon om gjæring: 18 grader i 2 døgn deretter steget med 1 grad per døgn opp til 28 grader Coldcrash 2 døgn på 2 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2016 Flasket: 22. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N