Brygger: Christoph Schmitz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1057 FG: 1012 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 58 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5500g Marris Otter 200g Munich Malt Mørk 200g Red Crystal 200g Special B 150g Black (Patent) Malt 150g Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 50g East Kent Goldings 30 min - 25g East Kent Goldings Tørrhumle 25g East Kent Goldings dag 5 [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss WLN3200 gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 60 min ved 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæret i 2 uker på rundt 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. oktober 2012 Flasket: 21. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N