Brygger: Christoph Schmitz
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1057
FG: 1012
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 58 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5500g Marris Otter
200g Munich Malt Mørk
200g Red Crystal
200g Special B
150g Black (Patent) Malt
150g Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 50g East Kent Goldings
30 min - 25g East Kent Goldings

Tørrhumle 25g East Kent Goldings dag 5

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
WLN3200 gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 60 min ved 68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP005
Gjærmengde:  2 rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 2 uker på rundt 17 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. oktober 2012
Flasket: 21. oktober 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N