Brygger: Jo Hagness Kiran
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 19,5
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,7 kg Pilsner malt
2 kg Hvetemalt
0,9 kg Lager malt
0,3 kg Flaket havre
0,17 kg Torrefied hvete

[B]Humle og krydder[/B]
15 g Galena (12,5%) 60 min
15 g Saaz (3,7%) 5 min

15 g Korianderfrø 5 min
17 g Fersk appelsinskall 5 min
8 g Appelsinskall, bitter 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55ºC i 15 min
65ºC i 60 min
75ºC i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 1 rør i 2L starter
Informasjon om gjæring:
3 uker på ca. 19ºC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N