Brygger: Jo Hagness Kiran Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 19,5 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,7 kg Pilsner malt 2 kg Hvetemalt 0,9 kg Lager malt 0,3 kg Flaket havre 0,17 kg Torrefied hvete [B]Humle og krydder[/B] 15 g Galena (12,5%) 60 min 15 g Saaz (3,7%) 5 min 15 g Korianderfrø 5 min 17 g Fersk appelsinskall 5 min 8 g Appelsinskall, bitter 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55ºC i 15 min 65ºC i 60 min 75ºC i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 1 rør i 2L starter Informasjon om gjæring: 3 uker på ca. 19ºC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N