Brygger: 7 Brewing Company
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6B Amerikansk IPA)
Ekstra ingredienser: Mango puree
OG: 1060
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Mangopuree

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus Tomahawk, Amarillo & Citra.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min, 75 grader 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP051
Gjærmengde: 2PK 
Informasjon om gjæring:
21 grader i 13 dager

[B]Kommentarer[/B]
Satt 1 l gjærstarter, gjær sto på magnetrører i ca. 48t, dekantert og tilsatt 0,5l starter på bryggedag.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2017
Flasket: 18. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F