Brygger: 7 Brewing Company Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6B Amerikansk IPA) Ekstra ingredienser: Mango puree OG: 1060 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mangopuree [B]Humle og krydder[/B] Columbus Tomahawk, Amarillo & Citra. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min, 75 grader 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: 2PK Informasjon om gjæring: 21 grader i 13 dager [B]Kommentarer[/B] Satt 1 l gjærstarter, gjær sto på magnetrører i ca. 48t, dekantert og tilsatt 0,5l starter på bryggedag. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F