Brygger: Jakob Torp Årset Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1056 FG: 1011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Pale Ale 340 g Crystal 120EBC 340 g Munchnermalt 15EBC [B]Humle og krydder[/B] Waimea - 60min - 20g - 14,9% Waimea - 30min - 20g - 14,9% Waimea - 15min - 20g - 14,9% Waimea - 5min - 20g - 14,9% Waimea - 1min - 100g - 14,9% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Fase 1: 68˙C - 65 min Fase 2: 77˙C - 7 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: Gjæring på 21˙C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. september 2013 Flasket: 20. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F