Brygger: Jakob Torp Årset
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1056
FG: 1011
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Pale Ale
 340 g Crystal 120EBC
 340 g Munchnermalt 15EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Waimea - 60min - 20g - 14,9%
 Waimea - 30min - 20g - 14,9%
 Waimea - 15min - 20g - 14,9%
 Waimea - 5min - 20g - 14,9%
 Waimea - 1min - 100g - 14,9%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Fase 1: 68˙C - 65 min
Fase 2: 77˙C - 7 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 21˙C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. september 2013
Flasket: 20. september 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F