Brygger: Stig Norby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1070
FG: 1013
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 55 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,8 kg Marris Otter
0,50 kg Caramelmalt 120EBC
0,20 kg Biscuit malt 45EBC
0,20 kr Brown malt 128EBC
0,20 kg Chocolate malt 886EBC
0,20 kg Munich malt 40EBC
0,20 kg Wheat malt 4BEC
0,42 kg Black Treacle

[B]Humle og krydder[/B]
-22 gr Northern Brewer (8,5%) boil 60 min
- 14 gr Hellertauer Hersbrucker (4%) boil 60 min
- 11 gr Northern Brewer (8,5%) boil 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 minutter på 67 grader
10 minutter på 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP005
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
1 rør, 1 liters starter.
Gjæret på ca 19 grader 22 dager deretter tappet på fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2014
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F