Brygger: Per Øyvind Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,068 FG: 1,018 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg Maris Otter 7kg orerøkt Maris Otter [B]Humle og krydder[/B] 100gr Kohuta [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 3l starter Informasjon om gjæring: ca 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2014 Flasket: 12. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N