Brygger: Per Øyvind Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1,068
FG: 1,018
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg Maris Otter
7kg orerøkt Maris Otter

[B]Humle og krydder[/B]
100gr Kohuta

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 3l starter
Informasjon om gjæring:
ca 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2014
Flasket: 12. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N