Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6A Engelsk IPA OG: 1,060 FG: 1,018 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4800 g Maris Otter 1300 g Hvetemalt 500 g sukker (-20 min) 200 g Biscuit malt 150 g Special B 100 g Crystal 120 EBC [B]Humle og krydder[/B] FWH: 15 g Warrior (15 %) -60 min: 25 g Whitbread Golding Variety (6 %) -30 min: 25 g Whitbread Golding Variety (6 %) -15 min: 25 g Whitbread Golding Variety (6 %) -5 min: 25 g Fuggles (5 %) 25 g East Kent Goldings (7 %) Dryhop - 6 dager: 20 g Whitbread Golding Variety (6 %) 55 g East Kent Goldings (7 %) 20 g Fuggles (5 %) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking - 45 min @ 67 C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager @ 18 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2014 Flasket: 14. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N