Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6A Engelsk IPA
OG: 1,060
FG: 1,018
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4800 g Maris Otter
1300 g Hvetemalt
500 g sukker (-20 min)
200 g Biscuit malt
150 g Special B
100 g Crystal 120 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
FWH:
15 g Warrior (15 %)

-60 min:
25 g Whitbread Golding Variety (6 %)

-30 min:
25 g Whitbread Golding Variety (6 %)

-15 min:
25 g Whitbread Golding Variety (6 %)

-5 min:
25 g Fuggles (5 %)
25 g East Kent Goldings (7 %)

Dryhop - 6 dager:
20 g Whitbread Golding Variety (6 %)
55 g East Kent Goldings (7 %)
20 g Fuggles (5 %)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjonsmesking - 45 min @ 67 C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 dager @ 18 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2014
Flasket: 14. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N