Brygger: Jarle Medhus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 12,2
Beregnet farge: 5,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
60% Wheat 
40% Pils

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Hersbrucker (60)

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
Yeast nutrients
Gypsym salt
Epsom salt
Calcium chloride
Salt
Lactic acid

[B]Meskeinformasjon[/B]
66,7C i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial #G01 Stefon
Gjærmengde: 4L starter av 1 boks
Informasjon om gjæring:
17C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2017
Flasket: 20. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N