Brygger: Jarle Medhus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 12,2 Beregnet farge: 5,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 60% Wheat 40% Pils [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Hersbrucker (60) [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss Yeast nutrients Gypsym salt Epsom salt Calcium chloride Salt Lactic acid [B]Meskeinformasjon[/B] 66,7C i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial #G01 Stefon Gjærmengde: 4L starter av 1 boks Informasjon om gjæring: 17C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2017 Flasket: 20. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N