Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 78 FG: 20 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 59 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5660 gr. Pilsner, EBC 3 170 gr. Red Crystal, EBC 400 100 gr. Crystal malt, EBC 400 70 gr. Carafa III, EBC 1350 640 gr. Candy sirup, EBC 200 800 gr. Hvitt sukker, EBC 0 [B]Humle og krydder[/B] 50 gr. Fuggles Blomst, 5,3 tid 01:30 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 90 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP540 Gjærmengde: Slurry 144 ml. Informasjon om gjæring: 19-22 grader i 13 dager ca. 10 grader i 93 dager [B]Kommentarer[/B] Wyeast L5112 Brettanomyces bruxellensis 125 ml. tilsatt etter 13 dager og ettergjæret på 10 grader i 93 dager. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2014 Flasket: 5. april 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N